Fiatalok az Emberi Jogokért

A szerzői jog

Hálás köszönet illeti az L. Ron Hubbard Libraryt, amiért engedélyezte, hogy részleteket közöljünk L. Ron Hubbard szerzői jogvédelem alatt álló műveiből.

Az ezen az oldalon elérhető összes anyagot a szerzői jogra vonatkozó törvények és nemzetközi szerzői jogi egyezmények védik. Ezt az anyagot a szerzői jog tulajdonosának engedélyével helyeztük el ezen az internetes oldalon azzal a kizárólagos céllal, hogy az oldal felhasználói megnézhessék ezeket az anyagokat. A felhasználók nem tölthetik le és nem küldhetik el ezeket az anyagokat elektronikus formában, és semmilyen módon, semmilyen eszközzel nem reprodukálhatják ezen anyagok egyikét sem, sem elektronikusan, sem mechanikusan, ideértve az adattároló és kereső rendszereket, a felvételt, nyomtatást vagy fénymásolást.

Védjegyközlemény

A Szcientológia védjegy, amely a Religious Technology Center (Los Angeles, Kalifornia, USA) tulajdonában van, használata annak engedélyével történik.

A Fiatalok az Emberi Jogokért logó és a Leaders of Tomorrow Club logó az International Foundation for Human Rights and Tolerance tulajdonában van.