INGYENES INFORMÁCIÓK | Fiatalok az Emberi Jogokért

Ez az információs csomag megadja az eszközöket azoknak, akik szeretnének tenni valamit azért, hogy az emberi jogok megvalósuljanak az Emberiség számára. Pontos lépéseket tartalmaz ahhoz, hogy bármely közösségben emeljük az emberi jogokkal kapcsolatos tudatosságot, továbbá tartalmaz 30 társadalmi célú üzenetet, amelyek bemutatják az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának minden pontját. A DVD tartalmazza a díjnyertes UNITED videoklipet – ez egy életközeli, multikulturális, 5 perces film –, amely átadja azt az üzenetet, hogy mennyire fontos ismerni az emberi jogokat. Tartalmazza a Mik az emberi jogok? című füzetet is, amely életre kelti a Nyilatkozatot, és könnyen érthetővé teszi a jogok mindegyikét.

Ingyenes infócsomag
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Ez a mező nem hagyható üresen.

Kérése elküldésével beleegyezik abba, hogy elérhetőségeit továbbítani lehet annak az intézménynek, nonprofit szervezetnek és/vagy szolgáltatónak, amely a kért információk és/vagy anyagok küldését végzi. Később bármikor, ingyenesen kérheti azt, hogy ne használják tovább az elérhetőségeit. Ezt úgy teheti meg, hogy küld egy e-mailt erre a címre: unsubscribe@youthforhumanrights.org. További információk: Adatvédelmi megjegyzés és Használati feltételek.