A Fiatalok az Emberi Jogokért Nemzetközi Szervezetének 2006-os nemzetközi körútja Németország fővárosában

A Fiatalok az Emberi Jogokért Nemzetközi Szervezetének berlini csoportja a szabadságát ünnepelte a Fiatalok az Emberi Jogokért Nemzetközi Szervezetének 2006-os nemzetközi körútja részeként.

Bár túl fiatalok ahhoz, hogy emlékezzenek arra a huszonhét évre, amíg a berlini fal családokat választott szét, és megakadályozta, hogy a kelet-németek nyugatra menjenek, ezek az ifjak tudják, hogy amikor a fal 1989-ben leomlott, az elnyomás felett győzedelmeskedő szabadság szimbólumává vált.

A Fiatalok az Emberi Jogokért és a Nemzetközi Szcientológia Egyház elkészített harminc nagy hatású társadalmi célú hirdetést, hogy életre keltse az Egyetemes Nyilatkozat mind a 30 cikkét, és felvilágosítsa a fiatalokat a jogaikról és kötelezettségeikről. A hirdetések közül négyet a körút németországi tartózkodása alatt adtak ki, köztük a 9. cikket, amely kimondja:

„Senkit sem lehet önkényesen letartóztatni, őrizetbe venni, vagy száműzni.”

A Fiatalok az Emberi Jogokért Nemzetközi Szervezetének célja: „Világszerte megtanítani a fiatalokat az emberi jogokra, hogy segítsük őket a tolerancia és a béke értékes szószólóivá válni.”