Zenés divatbemutató reklámozza a fiatalok emberi jogait

Az emberi jogok álltak a középpontjában annak a zenés divatbemutatónak, amely öt Los Angeles-i divattervező kollekcióját vonultatta fel feltörekvő fiatal modellek és színészek közreműködésével. Az esemény fő szervezője Cassandra Hepburn volt, aki úgy döntött, hogy tesz valamit az emberi jogokkal kapcsolatos tudatosság növeléséért, miután részt vett egy rendezvényen, amelyet nemrégiben tartott a Fiatalok az Emberi Jogokért Nemzetközi Szervezete (Youth for Human Rights International – YHRI). „Úgy döntöttem, hogy megcsinálom ezt a rendezvényt, és adományokat gyűjtök, hogy el tudjam juttatni az emberi jogok értékes üzenetét másokhoz.”

A Fiatalok az Emberi Jogokért díjakat adott át az emberkereskedelemmel kapcsolatos tudatosság növelésében nyújtott értékes hozzájárulásokért. A díjazottak egyike Michael Cory Davis filmrendező volt, aki a szexuális emberkereskedelemről készített két lenyűgöző rövidfilmjéért kapott díjat, a másik pedig az USA-ban tanuló Yuka Kawahito Japánból. A bemutatott Los Angeles-i kollekciók a következők voltak: Thomas DeVette Fashion, Mark Gray T-shirt Collection, Terry K Jewelry Collection, Fifi Leroux Collection és True Custom Collection.

Az esemény rendezésében részt vettek: a Fiatalok az Emberi Jogokért Nemzetközi Szervezete, a Gyerekek a Színpadon egy Jobb Világért és a Santa Clarita-i Előadó-művészeti Iskola. Fellépett a Curtis Murphy Syndicate rock/pop csapat és a Gyerekek a Színpadon. A Szcientológia Egyház Hírességek Központjában április 14-én tartott rendezvény 500 résztvevőt világosított fel.

Mary Shuttleworth, a Fiatalok az Emberi Jogokért Nemzetközi Szervezetének elnöke elmagyarázta, milyen fontos oktatni a fiatalokat és a felnőtteket az emberi jogokról, és kijelentette: „A Fiatalok az Emberi Jogokért igen nagyra értékeli az önök támogatását. Az olyan közösségi kezdeményezések, mint a mai, valódi változást képesek előidézni, és ez a változás a mai világ gyermekeinek segítésével kezdődik.”