A Fiatalok az Emberi Jogokért a célvonal felé száguld

Niki Lanik 19 éves autóversenyző, a 2006-os Clio Kupa téli bajnoka úgy hajtott körbe az angol Brands Hatch Indy 2 km-es körpályáján április 1-jén és 2-án, hogy jól látható volt autóján a Fiatalok az Emberi Jogokért logója. Niki és a brit Fiatalok az Emberi Jogokért autóversenyző-csapat átadta az emberi jogok létfontosságú üzenetét a több mint 30 000 emberrel zsúfolt lelátónak, akik a pályát figyelték, és annak a többi embernek, akik az élő tévéközvetítést nézték.

Anglia leghíresebb versenypályáján Paddock Hill Bend, Niki és egy másik versenyző összekoccant. Ez megrongálta Niki kormányrúdját, de ő tovább versenyzett, és elképesztő módon 11 hellyel felküzdötte magát. Niki a célvonalig száguldott az ELF Renault Clio Kupa első fordulójában, amely a következő brit túraautó-bajnokság előversenye volt.

Niki és csapata még több ismertséget fog szerezni az emberi jogoknak a verseny második fordulójában április 22-én a Rockingham Speedway pályán.

További információk a Fiatalok az Emberi Jogokért Versenycsapatról és a következő versenyek időpontjáról: http://www.Y4HR.com