2009-es nemzetközi körút, megérkezés Barbadosra

Barbados szigetének lakosai közül már sokan ismerik a Fiatalok az Emberi Jogok Nemzetközi Szervezetének (YHRI) munkáját, mert már látták az YHRI társadalmi célú hirdetéseit az országos tévében. Az YHRI barbadosi irodája jelenleg a 84. országot képviseli, amely csatlakozott az YHRI-hez. A 2009-es nemzetközi körút csapata, amelyet Michael Steele lelkész látott vendégül, zsúfolt program keretében magas szintű tisztségviselőkkel találkozott, továbbá speciális rendezvényeket tartott fiataloknak.

Michel A. Steele-t, a Hope Transplant Ministries lelkészét kinevezték a Fiatalok az Emberi Jogokért Nemzetközi Szervezetének tiszteletbeli barbadosi képviselőjévé. Steele tovább folytatja majd a munkát a helyi közösséggel, hogy előmozdítsa az emberi jogi oktatást, és gondoskodjon az YHRI füzeteinek és társadalmi célú hirdetéseinek még szélesebb körű terjesztéséről a szigeten.

Dr. Mary Shuttleworth, az YHRI alapítója és elnöke tovább folytatja az emberi jogi oktatási tevékenységeit a gyerekeknek, miközben a nemzetközi körút csapata Barbadoson tartózkodik.

Az ENSZ Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata aláírásának 60. évfordulója tiszteletére a Fiatalok az Emberi Jogokért Nemzetközi Szervezete (YHRI) újra körbeutazza a bolygót, immár a hatodik éves nemzetközi körútján. Az izgalmas 2009-es nemzetközi körút eljut Argentínába, Ausztráliába, Barbadosra, Kolumbiába, Jordániába, Mexikóba, Oroszországba, Dél-Afrikába, Svájcba, Kelet-Timorba és Ugandába.

Csatlakkozzon a Fiatalok az Emberi Jogokért szervezethez még ma!