A tampai-öböli Fiatalok az Emberi Jogokért 2. éves emberi jogi gyalogmaratonja

A tampai-öböli Fiatalok az Emberi Jogokért megtartotta 2. éves emberi jogi gyalogmaratonját a North Straub Parkban, hogy terjesszék az emberi jogokat. Több mint 350 ember jelent meg az élet minden területéről. Csatlakozott hozzájuk a Vöröskereszt, a Floridai Koalíció az Emberkereskedelem Ellen, a Community Tampa Bay, a St. Petersburg-i Iszlám Központ és a Nation of Islam (Iszlám Nemzet).

A rendezvény szponzorai a Vinoy Hotel, a Telemundo TV, a Bellair Country Club, az Admiral Farragut Academy és a Sunscreen Filmfesztivál voltak. A Jamba Juice felállított egy sátrat, és ingyenes italokat osztott a rendezvény támogatására.

A résztvevők egy parkban jártak körbe, és minden alkalommal egy karkötőt kaptak, amikor sikeresen teljesítettek egy kört, így a karkötők segítetek számolni a köröket. Az a személy nyerte a díjat, akinek a legtöbb karkötője volt. Utána szónokok lelkesítették a tömeget – köztük Anna Rodriquez, a Floridai Koalíció az Emberkereskedelem Ellen alapítója; Mary Shuttleworth, a Fiatalok az Emberi Jogokért Nemzetközi Szervezetének elnöke; és Iman Wilmor Sadiki a St. Petersburg-i Iszlám Központból.

Ezután Catherine Bell színésznő beszélt az emberi jogok fontosságáról, majd a Dunda Dole Urban African Ballet Dancers és a Dixie Chaps jazzegyüttes előadása következett.

A napot teljessé téve, a részt vevő különböző emberi jogi csoportok képviselői fogadást és kerekasztal-beszélgetést tartottak az emberi jogokról, és megoldásokat dolgoztak ki a kulcsfontosságú ügyek megközelítésére.