A Fiatalok az Emberi Jogokért Nemzetközi Szervezete részt vesz a „Béketudat” nevű művészeti programban Riverside-ban

A veszélyeztetett fiatalokról volt szó a „Béketudat” közösségi kiállításon, amely százakat csalogatott a kaliforniai Riverside-ba. A kiállítást jelentősen támogatta számos hasonló gondolkodású közösségi és nonprofit csoport.

Sarah Slocum, a „Béketudat” tagja kijelentette: „Ez nem a hétköznapi tájképfestészet. A műalkotások újrahasznosított anyagokból összeállított hatalmas szobrok, amelyek különböző témájú üzeneteket hordoznak, felölelve – de nem korlátozódva ezekre – a környezetvédelmet, az állatkínzást, a gerillakertészkedést, a kulturális tudatosságot, a szólásszabadságot, a nemek közötti egyenlőséget, az emberi jogokat, az iskolai erőszakot stb.

A Fiatalok az Emberi Jogokért kiállítása bemutatta a UNITED című videoklipet és az YHRI „30 jog – 30 kisfilm” videót, amely folyamatosan vonzotta azokat a nézőket, akik többet akartak tudni az emberi jogokról. Claudia Korchak, aki a Fiatalok az Emberi Jogokért standját felügyelte, azt mondta: „Aki csak látta a videóinkat, szerette őket. Néhányan még sírtak is!”